JBS

Hvem er JBS? JBS er Danmarks største og førende producent af undertøj. JBS er en familieejet og familiedrevet virksomhed, der fastholder deres førerposition ved at fokusere på fire kerneværdier: komfort, kvalitet, innovation og individualitet. Og ved at følge en enkel mission om at få virksomhedens primære interessenter til at føle sig godt tilpas. Uanset om de er medarbejdere, forhandlere eller forbrugere.
 
 
JBS er i dag en international virksomhed med flere end 300 medarbejdere. Deres produkter sælges i en lang række lande med Nordeuropa som deres primære marked. Bogstaverne JBS står i øvrigt for Jens Bjerg Sørensen. Han var manden, der stiftede virksomheden i 1939 og siden førte den frem til positionen som Danmarks førende og mest kendte mærke inden for undertøj, bl.a. gennem sin veludviklede sans for markedsføring og sponsorering.
 
 
Hvem husker fx ikke JBS fra de berømte 6-dages løb i Herning op igennem 70’erne? Eller fra boksning. Eller topfodbold i Ikast. Kom ned i vores herretøjsbutik og se vores udvalg af JBS.
 
Til forside
Kontakt J&A Herretøj
Find vej til J&A Herretøj i Helsingør
 

★★★★★

Vi er vurderet 5/5 stjerner ud af 5 anmeldelser på Google


J&A Herretøj  •  Farum Bytorv 37, 3520 Farum  •  CVR: 81361215  •  Tlf.: 44 95 12 58  •  Mail: mr@ja-herretoej.dk